LÁNCSZEM Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt.
Tömör válasz egy terjedelmes problémára

Kedves Vadász Lilla !

Tapasztalataim - mivel én vagyok a családban a palack tömörítés-, és elszállítás felelős- pozitívak. Korábban, amig nem használtam az Önök termékét, 10-14 naponta mentem a legkötelebbi hulladékgyüjtő szigethez, hogy megszabaduljak az üres petpalackoktól. Amióta van présünk, másfél-kéthavonta ürítem az erre a célra rendszeresített hatalmas zsákot. Ez így teljesen rendben van, nem szaporítanám erről a szót. Inkább arra hívnám fel figyelmüket, hogy egy kicsit erősíteni kellene a termék marketingjét, mert sokan nem ismerik, s nem tudják, hogy egy család számára sem tulzó beruházás ez az eszköz. Ráadásul azt tapasztalom, hogy a szelektív hulladékgyüjtés, ezen belül a petpalack gyüjtése, kezelése körüli piac, amin Önök is dolgoznak, már hiénákat is eltart -fölöslegesen. Illusztrációképpen egy történet: A Magyar Rádió egyik műsorában hallom dicsekedni egy budapesti társasház közös képviselőjét, hogy ők milyen olcsón -70.000.- forintért !!!_ megoldották a kérdést, ennyiért vettek prést a lépcsőházba. Én meg csak hallgatom, mert én -ha nem is pontosan azt, de hasonlót- Önöktől -nem tévedhetek nagyot- 8-vagy 10 ezer forintért- szállítással együtt. Nagy a különbség, ez akár már riasztó is lehet ! Hogy tisztességtelen, az már nem is vitás .
Egy másik példa. Látom a neten, hogy lehet kapni elektromos prést, ami felmelegíti, meglágyítja a palackot s kiszivattyúzza belőle a levegőt, így a palack hasonló méretű lesz, mint az Önök által forgalmazott prés használatával. De.. a felhasznált villamosenergia előállítása ugye terheli a környezetet, azaz ahelyett, hogy csökkentenénk a környezet terhelését, erre is drágán előállított villamosenergiát használunk. Furcsa logika....Szóval... erőteljesebb reklám kellene, mert az Önök egyszerű, praktikus eszköze -ami talán még olcsóbb is lenne, ha nagyobb számban fogyna... a legpraktikusabb megoldás a petpalackok tömörítésére.

üdv.
Molnár László – Nagykanizsa
Címzett: Molnár László

Feladó: Vadász Lilla
            Láncszem Bt.


Tisztelt Molnár Úr!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét. Örülünk, hogy tapasztalatai kedvezőek.

Igaza van abban, hogy nagyobb reklám kellene termékünknek, de sajnos a mai gazdasági helyzetben nem egyszerű forrásokat csoportosítani a marketingre. Amennyire lehetőségeink adódtak, mindent megtettünk. Részt vettünk a hazai legnagyobb környezetvédelmi kiállításon, az ÖKOTECH-en is, szóróanyagokat készítettünk, termékismertetőnket sok helyre eljuttattuk. Sajnos az úgymond közmédiában (TV, Rádió) egy-egy néhány másodperces reklám is milliós költséggel jár, amire nem tudunk anyagi forrásokat teremteni.
Szerencsére eddigi marketingünk is bizonyítja életrevalóságát, eladási statisztikánk ezt mutatja.

Fejlesztéseink során szem előtt tartottuk, hogy csak környezetkímélő terméket állítsunk elő. Elvünk volt, hogy tömörítőink külső energia bevitele nélkül (csak "kenyérgőzzel"), balesetmentesen, egyszerűen működjenek. Tömörítés során sem hő, sem káros gázok nem keletkeznek, a készülékek különösebb karbantartást nem igényelnek.

Sajnos a sorsoláson az Ön neve nem szerepelt a nyertesek között, de kérjük időnként látogasson el honlapunkra (www.lancszem.shp.hu), hogy akcióinkról, újdonságainkról időben értesülhessen.

Az Ünnepek alatt kellemes pihenést, az új esztendőre pedig sok sikert kívánunk!


Üdvözlettel:


Vadász Lilla
értékesítési menedzser
20/388-3252LÁNCSZEM Bt. - 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 195-197. 15C csarnok, Tel.: 0036-1/382-1575